Naš sajt se preselio na novu adresu. Umesto www.creatinas.co.rs naša nova adresa je www.creatinas.in.rs

Kliknite ovde za ulazak u sajt ili sačekajte 10 sekundi i automatski će se otvoriti sajt.

Postavljeno 14. oktobar 2009. - Autor Nena

Radionice za decu

Radionice za decu su nešto na čemu sa zadovoljstvom radimo. Iznova smišljamo nove interesantne projekte koje naši mali kreativci stpljivo i spretno izrađuju. Trudimo se da im bude zabavno. Volimo da mislimo da im pomažemo u razvijanju kreativnost i slobodnijem izražavaju  ideja.
Dečije radionice se održavaju subotom od 13 do 15 časova. Ipak često se produže i kada već stignu roditelji. I oni ponekad uskoče da pomognu svojim mališanima što možete videti na slikama.
de

Na pretposlednjoj radionici naši mali kreativci su pravili sliku od quilling papira. Tema je bila slobodna i svaki od naših polaznika je pravio nešto što voli. Na slici možete videti detalje radova u nastajanju.
ce

Prošle subote bavili smo se Smežurko folijom (zsugorka) koja se dekoriše, iscrtava, seče u oblike i peče. Ovo su napravili naši mali kreativci:
z

Kasnije su deliće koje vidite na slikama uz Suzaninu pomoć spajali u narukvice, ogrlice ili priveske za ključeve.
Za dečije radionice i rad sa decom zadužena je Suzana. Ona govori oba jezika sredine, a sa decom radi već 12 godina. Zaljubljena je u decu i svoj posao, a deca je obožavaju.
radionica

U subotu 17.10.2009.g. u planu je izrada pločice za vrata sobe. Upotrebićemo kartonski ram za slike i modelirajuću masu beolin. Nešto poput ovoga:
lili

Ukoliko ste zainteresovani da nam se pridružite javite nam se lično u  prodavnici ili na telefon 024- 531-874 da rezervišete svoje mesto.

Vaš Creatinas.